*** Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό περιοδικό της PRsolutions ! *** PRsolutions : Demo Business Project *** Συνήγορος | Non Profit Helpdesk | Crisis Communication 4 u / on Facebook *** " Hospitality " : Το project της PRsolutions για την επικοινωνιακή βελτίωση του ξενοδοχειακού προϊόντος ! ***

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Παρουσίαση του νέου project της PRsolutions e.g. "My name is Teacher !": Μια ασύγχρονη πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης για το επιστημονικό αντικείμενο του φιλολογικού χώρου

Pin It
Η σελίδα "My name is Teacher !" ή www.facebook.com/filologos4u λειτουργεί στα πλαίσια ενός επιστημονικού project για τη σχέση των νέων με τη γνώση και το Διαδίκτυο και υποστηρίζεται από επιστημονική ομάδα.

Πρόκειται για μια ασύγχρονη πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης ή -απλούστερα- για ένα περιβάλλον ελεύθερου-ανοιχτού προβληματισμού και πληροφόρησης για το επιστημονικό αντικείμενο του φιλολογικού χώρου.
Από την 11/11/2013 το project με γενικό τίτλο “Η σχέση των νέων με το Διαδίκτυο και τη γνώση” έχει ως χορηγό μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του λόγω της ιδιαιτερότητας του έργου.
Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη αυτή και εξαίρουμε το ήθος αλλά και την ευαισθησία των ανθρώπων που πίστεψαν στο επιστημονικό και παιδαγωγικό έργο μας.




__________

Με μεταπτυχιακές σπουδές στη Στρατηγική Επικοινωνία, πολυετή επαγγελματική εμπειρία ως Επικοινωνιολόγος και ενεργή διδακτική παρουσία ως Φιλόλογος από το 1988 στην προετοιμασία υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων, έκρινα σκόπιμο -σε συνεργασία με επιστημονική ομάδα- να εντάξουμε τα διαδικτυακά εργαλεία στην υπηρεσία της γνώσης. 
Βρίσκομαι στη διάθεσή σας για απορίες, προβληματισμούς και ανταλλαγή απόψεων στα μαθήματα της Έκθεσης, της Ιστορίας και της Λογοτεχνίας Γ' Λυκείου, καθώς και της Έκθεσης Β' Λυκείου.

Φώτης Παντόπουλος

Skype: Fotis Pantopoulos | fotis.pantopoulos1
Mob.: 6937714026

______

 
Tricks and Tips